Välkommen Jessica!

Hej!

Jessica Jansson heter jag, och jag är Uttaget.se nya tillskott. Min roll i företaget kommer främst bestå i att ansvara för kundsupporten och därmed också det viktigaste vi har; Er kunder! Men då jag som person är väldigt kreativ och företagsam kommer jag även lägga mig i arbetet på de flesta andra områden. Jag ser fram emot den här nya utmaningen och har en massa nya idéer jag vill förverkliga, bland annat att få den här bloggen lite mer personlig (och levande). Min vision är att ni i bloggen inte bara ska få bra belysningsråd och inspiration, ni ska känna av den glädje vi på företaget känner för lampor och belysning.

Det är för övrigt en mycket härlig tid att börja sitt arbete i belysningsbranschen, vi står inför en mörk svensk vinter där vår enda chans till dagligt ljus i princip är lampor! Och där mina vänner finns mer än man någonsin kunnat ana. Det finns verkligen någonting för alla smaker. Julbelysning i form av julstjärnor, adventsljusstakar och julgransbelysning finns i mängder och för den mer vågade finns härliga kreationer att gå bananas med i trädgården. Men lugn jag ska guida er med valmöjligheter här i bloggen framöver. Vill du redan nu botanisera runt bland våra juldekorationer, ljusslingor och allt annat vi på Uttaget.se har, besöker du bara Uttaget.se. Här har ni i alla fall några av mina favoriter:

Mina julbelysningsfavoriter

Bubble Star finns i fyra färger och 3 storlekar. Nysätra känns väldigt traditionell samtidigt som den är lite nytänkande. Love är ju bara så enkel och supersöt. Tall känns maffig. Lysholm känns så lyxig att man bara vill ha.

Och fler lär favoriterna bli. Inom kort kommer vi att presentera en mängd ny julbelysning på Uttaget.se. Åhhh, det kliar i fingrarna… På återseende!

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.