Utemöbler hos Uttaget

Jag gillar när det händer saker, därför har den senast månaden varit väldigt rolig. Förutom att hjälpa våra kunder med belysning till hemmet, ute som inne. Så har vi parallellt arbetat med att lansera en helt ny kategori på Uttaget.se – Utemöbler.


Och nu är dagen här, dagen då utemöblerna blir tillgängliga för er alla. Vi har valt ut ett sortiment av kvalitativa utemöbler för alla smaker. Vi snackar utemöbler som soffor, bord, stolar, balkongmöbler, fåtöljer, dynlådor och lite mer avslappnande relaxmöbler i material som bland annat konstrotting, aluminium, teak och furu. Skulle du sakna något är det bara att maila/ringa oss så ska vi kolla vad vi kan göra.

Rent personligt så ger detta mig inspiration till tusen. Från att tjata sönder sambons huvud med idéer om vilka lampor vi faktiskt ”måste” byta ut så ska jag nu dessutom lobba för utemöber. Och tro mig, där finns mycket att göra. Entrén behöver självklart ett nytt lite nättare cafébord med två stolar. På vår inglasade altan behöver vi en matplats som även kan husera som lounge när småtimmarna faller på. Självklart ett bord med iläggsskiva så vi får plats några extra om vi får besök. På balkongen tänker jag mig ett par lite skönare vilstolar där jag och sambon kan slå oss ner med ett varsitt glas vin och en bra bok. Sen sist men inte minst så är hörnsoffa, fåtölj, soffbord och sidobord ett måste ute på gräsmattan… Men dessvärre måste vi först kapa sisådär 8 granar, jämna ut tomten och styra lite först… Men jag har visionen och det är trots allt det viktigaste!

Tillbaka till utemöblerna, en sån här stor sak gör man inte dagligen. Lanseringen av utemöbler firar vi med fri frakt direkt hem till dig. Ingen dyr hemkörning här inte. Dessutom är vi så säkra på att du kommer älska dina nya utemöbler att vi erbjuder fri returfrakt! Och vad vore en lansering utan fantastiska priser? Gå in på sidan och se vad jag menar! Utttaget gör ditt liv lite ljusare – ute som inne!

/Jessica

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.