Uppdatera din adventsbelysning

Det allra bästa med advent är ljusstakarna som lyser i alla fönster! När den första söndagen av fyra innan julafton dyker upp i kalendern hänger vi lyckligt upp julstjärnor, trekantiga ljusstakar eller mer unika adventsljus. I decembermörkret är de ju en tacksam ljuskälla och ett mysigt inslag både i gatubilden och hemma.

Ljusstake Järve 7 Ljus i Ek

Har du redan hunnit bli trött på dina gamla ljusstakar eller har stjärnan från förra året redan gått sönder? Den klassiska ljustriangeln är ännu snyggare i rustikt trä och den hittar ni här.

Vira pappersstjärna 70 cm

Vill du även införskaffa dig en ny adventsstjärna kan ni hitta en stjärna dekorerad med söta band här. Den är minst lika fin tänd som släckt.

På uttaget.se finns också flera alternativ för dig som vill ha något mer annorlunda i år. Adventsljusstakarna måste ju inte se ut som alla andras bara för att de är traditionella!

Ljusstake i metall med kristaller

En metalljusstake med kristaller ger ett fint adventssken samtidigt som den är en snygg inredningsdetalj hemma hos dig som gillar en bohemisk shabby chic-stil. En skön retrokänsla har den grå stjärnan med detaljer som påminner om en mjuk, mönsterstickad tröja. Den passar perfekt till romantiska spetsgardiner och en lantlig stil.

Grå pappersstjärna Tärnaby med toffs

Om de traditionella varianterna känns lite för plottriga, kan vi trösta dig med att du inte är ensam om att vilja ha mer stilrena dekorationer till jul. Enkla, vita ljusstakar med varmt, gult ljus är både snygga och juliga, utan att vara för gulliga. Våga välj en adventsbelysning som passar din stil i år!

Trull adventsljusstake halvmåne

Ljusstake vit med 10 ljus

This entry was posted in adventsljusstake, julbelysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.