Tävling – Ett lysande 2011!

Här på Uttaget strävar vi efter en sak – Att få världen att bli en lite ljusare plats! Bokstavligt talat.

Vi skulle därför vilja bjuda in alla er vänner till en stor tävling med precis det ändamålet.

Tre presentkort á 500kr som kan användas på hela vårt sortiment på Uttaget.se ligger i potten. Men för att verkligen uppnå vår vision att göra världen till en ljusare plats så kommer vi också att matcha varje vinst med samma summa i en sen julklapp till utsatta barn genom Rädda Barnen.

Du vinner, men din vinst ger dessutom ljus någon annanstans!

Såhär gör du:

 1. Skriv en kommentar längst ner på det här blogginlägget vad DU ska göra för att få ett lysande 2011.

Du kan dessutom förbättra dina vinstchanser avsevärt genom att:

 • Gilla oss på Facebook (skriv ditt namn i kommentaren bara)
 • Länka till Uttaget.se (Inte den här bloggen) från din hemsida/blogg (Skriv i kommentaren vilken sida du länkat från)

Vi går sedan igenom alla kommentarer, och väljer ut 3 vinnare som vinner ett presentkort á 500kr vardera.

Se nu också till att bjuda in så många som du bara kan! Får vi över 100 tävlande så kommer vi nämligen att skänka ytterligare motsvarande 3 presentkort till Rädda Barnen!

Lycka till och Gott Nytt Lysande 2011!!

Tävlingen avslutas kl 23.59 på Nyårsafton och vinnaren meddelas under v.1. Maila mig – magnus[at]uttaget.se om du har frågor angående tävlingen.

// Magnus, Charlie och Lasse på Uttaget.se

This entry was posted in Belysning, kampanjer. Bookmark the permalink.

12 comments on “Tävling – Ett lysande 2011!

 1. Jag vill gärna vara med och tävla!! Jag gillar er på Facebook oxå :) För att göra 2011 lite ljusare hade jag tänkt att börja med att göra livet lite ljusare för andra som behöver det. Det finns många som behöver det lite ljusare i livet och då behöver det ju inte bara handla om belysning ;)

  Mvh Anna Olofsson

 2. Anders Ringman on said:

  Ett sätt att göra 2011 till ett lysande år är att släcka ner lampor som står tända i onödan samt byta ut vanliga glödlampor till energilampor. Att spara både på energi och på pengar kan knappast bli mer lysande.

 3. Linda Carlsson on said:

  Vilken schans! Länk till er ligger bland mina länkar på min blogg: http://tralopp.bloggagratis.se/ OCH självklart gillar jag er på FB!

  För att göra 2011 ännu mera lysande har jag köpt nya, ursnygga lampor samt tippsar framförallt grannar men även vänner o bekanta om er hemsida ;)
  2010 blir ganska svårslaget men en spotlight på min EM medalj från nämnda år borde kunna göra susen! :)

 4. Sassa72 on said:

  Jag tänker försöka sprida lite ljus och värme genom att vara en god vän, arbetskamrat, mamma och hustru………lite extra här och var gör otroligt mycket för varje individ!
  Sen att vårt nyrenoverade hus snart är fyllt med lampor från er gör ju inte saken sämre! Ni har fantastiskt mkt snyggt, bra och serviceinriktad personal och snabba leveranser!
  Låt oss lysa upp 2011 tillsammans!
  Gott Nytt År!

 5. evamar on said:

  Å, hoppsan det var inte ens nära 100. Gör det jag kan med den här länken:

  http://evamar.blogg.se/2010/december/presentkort-31-dec-2.html

  Det var mitt första bidrag till ett lysande 2011. Tänkte fortsätta sedan bland annat genom att byta ut de lampor jag använder mest mot energisnåla LED-lampor. :)

 6. Amanda B90 on said:

  Jag ska fortsätta mitt arbete som volontär för föreningen TAMAM. Hjälpa barn med läxhjälp. Det är så kul att se barnen glada och vilja lyckas, jag lyser upp deras dag och de min dag.

  amanda.b90@hotmail.com

 7. Kashaya on said:

  Är gärna med har skrivit om tävlingen här http://kashayatavlar.blogspot.com/2010/12/tavla-om-presentkort_30.html samt lagt till en länk i högermynen. Har även gillat på facebook (Åsa Lindberg).

  Jag kommer att göra 2011 till ett ljusare år genom att sprida glädje till nära och kära och genom att byta alla lampor med lågenergi som håller längre och är bättre för miljön samt självklart tipsa alla om den nya härliga webshoppen Uttaget.se som jag hittat!

 8. Ja hur får man ett lysande år 2011? Jag tror att det många gånger behövs så lite för att lysa upp världen lite grann, och då brukar det ju lysa lite på en själv också. Själv försöker jag göra det jag kan för dem som inte är så lyckligt lottade som jag själv, som har både tak över huvudet och mat för dagen. Bland annat har vi två fadderbarn och det ger oss stor glädje att veta att vi gör någonting för någon.

  Önskar att jag under 2011 ska kunna bli bättre på att handla och agera miljövänligt och köpa mer rättvisemärkt. Om vi alla hjälps åt kan vi vända på den negativa trend som råder nu.

 9. Gunilla on said:

  Jag tror att alla människor kan bidra med ”ljus” vi kan alltid välja att säga något gott om en annan människa, att bevara ljuset i våra hjärtan och våga tro på varandras förmåga att förändras till det bästa jag som ”jag/du” någonsin kan bli
  Själv sjunger jag gärna och berör människors inre med mitt ”ljus”

  ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪ Ett fantastiskt 2011 önskar jag er ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪

 10. A E M-49 on said:

  2011 ska bli förändringars år, både privat och i stort. Ska bli mer rädd om min hälsa och reda ut lite annat ”trassel”. För medmänniskor och djur kommer jag därmed få mer energi till att hjälpa. Jag är trött på samhällets orättvisor:(
  a.e.m-49@hotmail.com

 11. Hilleivanna on said:

  Vill självklart vara med och tävla. Har gillat på FB – Anna Lundkvist
  Jag ska försöka få nästa år mer lysande genom att tänka mer positivt! Inte gräva ner mig i allt elände som finns utan försöka ta mig ur problem genom positiva lösningar istället för att bara ser bergen av problem!
  Har tipsat på min blogg http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/presentkort-fran-uttaget.html

 12. Henrik Almblad on said:

  Jag skulle prioritera saker rätt helt enkelt och bli fadder med någon i ett annat land.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.