Solcellsbelysning till trädgården

Det finns många fördelar med solcellsbelysning!

solcellsbelysning

 

Många av våra dekorativa solcellsbelysningar kommer från Star Trading, dessa lampor har en sak gemensamt och det är att de energisnåla LED-belysningarna får all sin energi från solen. I solljus laddar solpanelen upp det uppladdningsbara batteriet. Detta gör det hela väldigt miljövänligt. Extra plus i kanten då många av produkterna är utrustade med en ljussensor som gör att ljuset automatiskt tänds när det blir mörkt, och släcks när det blir ljust (eller när batteriet har laddat ur). Solcellsbelysning är enkelt på det vis att du aldrig behöver tänka på att el ska finnas, och att långa kablar måste dras över hela trädgården.

Ett praktiskt tips!

  • Tänk på att placera produkterna så att de har tillgång till solljus under dagen, och att de inte belyses av andra ljuskällor under natten. 

I bilden ovan ser vi en solcellsdriven fasadbelysning. Denna lampa har även en matchande pollare. Perfekt till husets entré. Vi ser även en vit metallykta som är lika vacker att hängandes som ståendes på ett bord. Solcellsslingan vi ser har en praktisk 2-i-1-funktion. Antingen sticker du ner de vita bollarna i jorden eller så plockar du bort pinnarna och har slingan hängandes.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.