Så fixar du belysningen inför alla hjärtans dag

belysning & inredning till alla hjärtans dag

Med Alla hjärtans dag runt hörnet är hög tid att börja planera för hur den spenderas bäst! Här på Uttaget.se slår vi på stora trumman och genomför en stor REA på romantisk belysning – Här hittar du lampor till alla hjärtans dag!
För er som behöver lite inspiration kring hur ni kan inreda hemmet med belysning inför årets mest romantiska dag, så kommer här tre tips från oss på Uttaget.se.

Det finns många sätt att skapa den perfekta stämningen i ett hem och att laborera med belysning brukar vara ett av de bästa knepen, speciellt under högtidliga tillfällen som Alla Hjärtans Dag.

  1. Köp en stor bukett med röda rosor och dekorera dem med en LED-slinga. Att köpa blommor på Alla hjärtans dag är en klassiker som fortfarande håller. Genom att lysa upp rosorna med en LED-slinga kan man njuta av blommorna längre utan att riskera att de glöms bort i ett hörn. Dessutom kommer din partner bli påmind om presenten varje gång de är tända!
  2. Dekorera lägenheten med överdrivet mycket levande ljus (se våra batteridrivna led-ljus om du vill slippa brandrisken)! Levande ljus förändrar känslan i ett rum och bidrar till att hemmet känns både lyxigare och mer romantiskt. Genom att tända levande ljus på ställen som man tidigare inte tänkt på kan man skapa en helt annan känsla i hemmet, perfekt för Alla hjärtans dag. Dessutom märker din partner att du har tänkt till och ansträngt dig – sådant brukar alltid uppskattas! Tänk dock på att vara försiktig och att alltid hålla kontroll över de tända ljusen.
  3. Köp en ljusslinga med hjärtan. Ljusslingor med hjärtan är ett enkelt sätt att skapa en mysig stämning hemma och sänder dessutom ut ett kärleksfullt budskap.

Vi hoppas att våra tips har gett dig inspiration inför er romantiska afton!

Här (http://www.uttaget.se/alla-hjartans-dag-valentindagen-valentines-day) har vi samlat våra mest romantiska lampor och ljusslingor som passar extra bra på Alla hjärtans dag, så gå in och titta på en gång!

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.