Lysande lyx för vardagen

Det är skatteåterbäringstider för de allra flesta av oss, en tid då man kan lyxa till det lite extra i livet och unna sig något lite finare och lite bättre. Vi har här valt ut ett antal lampor som vi känner representerar lyx i vardagen och som förgyller tillvaron.

Zero CamouflageZero Camouflage

En fantastisk designlampa som verkligen gör sig väl över såväl matbordet som soffbordet hemma. Med sina maffiga 80 centimeter har den inget emot att ta plats, både visuellt och i rummet överlag – och dessa vackra ljus drar likväl till sig folks blickar. Med ett camouflage-inspirerat mönster leker Zero här med ljus & skuggor för att skapa djup i rummet.

Zero Camouflage är den perfekta taklampan för dig som vill lyxa till det i vardagen, samtidigt som du visar alla du känner att du har fingret på modern heminredning och design.

Secto Design Octo 4240

En av modern skandinavisk designs största framgångar – Secto Design – har satt Skandinavien på designkartan med sitt strama formspråk, fasta övertygelse att bara använda genuina naturmaterial i sitt arbete och med ett öga för det orimligt vackra.

Secto Design Octo 4240

Arkitekten Seppo Koho, en finsk formgivare, ligger bakom Secto Designs klassiska former och han är numera världskänd tack vare sina lampor.

Secto Design Octo 4240 är en av de mest välkända och inspirerande taklamporna i Secto Designs serie och det är många hem i Sverige där en eller flera av dessa vackra designlampor pryder rummen.  Det vackra ljuset kommer av att man använt varma naturmaterial och ett innovativt arbete med ljusbrytningen med den klassiska formen.

För att älska Secto Design Octo 4240 behöver du bara älska det klassiska, det nordiska och det vackra – vara en designälskare helt enkelt. Låt Octo 4240 uppfylla ditt hem med sitt varma ljus och unna dig det lite extra lyxiga!

Globen StudioGloben Studio

Denna vackra taklampa har ett unikt och fantastiskt utseende som lyfter in designen direkt i ditt hem. Med sin storlek och massiva skönhet är detta en lampa för de som vågar visa att de älskar det vackra i hemmet.

Globen Studio tar plats, på ett bra sätt. Den låter inte ljuset bara lysa upp i sin omgivning, utan använder ljuset som om det vore en målarfärg och låter ljuset självt bli vackert.

Låt dig få lite lyx i vardagen och unna dig något vackert. Dessa tre lampor kanske inte var exakt det du tänkte dig, men kom in till oss och se efter vad som finns, så lovar vi att du hittar något du älskar.

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.