Julskyltning

Tiden går fort, bara några dagar kvar så är vi inne i december. För oss vanliga privatpersoner känns det fortfarande lugnt med julpysslandet, men för handeln börjar det bli ont om tid. Driver du en egen butik, eller ska du julskylta något annat, så brinner det faktiskt lite i knutarna!

Men lugn bara lugn, självklart ska ni få tips från mig! Hos uttaget hittar ni julgranar, julkransar och en massa andra juldekorationer. Varför inte göra som Kungsoptik i Kungsbacka? Shoppa snyggaste granen från Uttaget.se, klä den med valfria kulor, och slipp tänka på barr och hur ni ska göra med gran nästa år!

Kungsoptik valde Ottawa 260, vilket är en snygg gran som levereras färdig med belysning. Snyggt, smart och väldigt praktiskt. Tyvärr är just den granen slutsåld men det finns många andra alternativ på granar med belysning. Varför inte välja exempelvis Calgary, Edmonton eller Ontario? Kika in på Uttaget och botanisera runt bland alla våra vackra barrfria julgranar som håller sig fina år efter år! Vill du ha granen utan ljus så har vi självklart det också.

Tack snälla Kungsoptik för den fina bilden!

/Jessica Jansson

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.