Julklappstips

Jag gissar att jag inte är ensam om att ha börjat fundera på julklappar. Jag älskar att ge bort presenter som passar mottagaren. Jag gillar inte det här ”att köpa för köpandets skull”. Men nu har jag hittat en perfekt julklapp! Och då kan jag ju dela med mig. Mottagaren är mamma, och mammor hur lätta är de att köpa till efter typ 30 år? Känns som jag inte längre kan komma undan med en sned home made grytlapp eller en smörkniv man får stickor i händerna av. I min familj har vi i och för sig avskaffat julklappar till vuxna och ger bara till barn. När omröstningen om huruvida jag är ett barn eller inte skedde, har jag inte den blekaste om. Men tydligt är att jag numera inte får klappar. Fast hur hårt vi håller på det här med inga julklappar det vet jag inte, för om man hittar nåt klockrent, så blir det ändå att man köper. Det är ju så kul att ge om man hittar det rätta.

Julklappen jag har hittat är en lampa. Och inte vilken lampa som helst, det är en lampa som kommer passa alldeles klockrent i mamma och pappas hall. Bli inte oroliga nu, det är inte så att jag råkar avslöja klappen. Min mamma är inte det skarpaste besticket i lådan när det gäller datorer ;-) Hon är knappt ett bestick ens, hon är mer än degskål.

Julklapp till mamma

Lampan jag hittat är en Vendela bord; Lampan finns även som Vendela Tak, vilket då förstås är en taklampa och Vendela Fönster som är en fönsterlampa. Passa på just nu är fönstervarianten dessutom lite extra nedsatt. En lampa är ju verkligen en jättebra julklapp, det är någonting bestående, ett minne, något man behöver och något man har kvar. Tänk varje gång mamma går förbi byrån i hallen, då kommer hon tänka på mig :-D

/Jessica Jansson

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.