Inspirerande taklampor – Del 2

Den förra bloggposten med de första 5 om totalt 10 inspirerande taklampor blev riktigt uppskattad av våra läsare, och här kommer på begäran av er också del 2 med de resterande 5 taklamporna!

lampgustaf huntsville1. Den naturtrogna taklampan

Lampgustaf Huntsville är en helt fantastisk taklampa i naturinspirerad design. Taklampan finns i två oerhört snygga träslag – alm och valnöt.

En klart inspirerande taklampa som ger härliga associationer från topp till tå!

lampgustaf loire
2. En taklampa för Badrumslyx

Hur många taklampor som är anpassade för badrum känns riktigt lyxiga och glamourösa? Det är hur som helst inget tvivel om att Lampgustaf Loire är just det. Med kristall av hög kvalité ger Loire ett skimmer som verkligen känns. Vem skulle inte vilja ta ett långt bad i ett badrum med Lampgustaf Loire i taket? Dessutom är Loire något så ovanligt som en kristallplafond, bara det gör den till en inspirerande taklampa!

by rydéns a bunch
3. En hög taklampa

Ja, By Rydéns A Bunch översätts verkligen till ”en hög”, men det här måste vara den snyggaste hög av taklampor jag sett. By Rydéns duktiga designer Roger Persson har verkligen överträffat sig själv den här gången. By Rydéns A Bunch finns i klassiskt svart eller vitt och smickrar ögat med designälskarens bästa raggningsrepliker.

by rydens abbot4. Gammalt är nytt

By Rydéns Abbot är en robust och genuin taklampa som ligger precis i linje för årets stora trend – Det gamla är är tillbaka och är nu det nya inne. Abbot är en rustik och stor lampa som absolut blir en respektfylld pjäs i ett rum.

Vi ser denna hängandes djupt ner från ett högt tak som en blickfångare över ett rustikt bord i mörkt trä. Kan ni se samma sak?

belid bizzo5. En värdig taklampa

Belid Bizzo är varken dyrast, har mest utsvävande design eller har fått mest utrymme i pressen. Ändå är denna takplafond en av våra absoluta storsäljare. År efter år. Belid Bizzo har det där som alla kan inspireras av. Enkelheten och den stiliga formen kombinerat med en praktisk taklampa gör all Belid Bizzo har tagit det bästa av det mesta. En klar kundfavorit!

Tycker ni att vi missar några taklampor? Vilka tycker ni är de mest inspirerande taklamporna?

 

 

 

This entry was posted in Belid, By Rydéns, Lampgustaf, Plafond, Taklampor. Bookmark the permalink.

One comment on “Inspirerande taklampor – Del 2

  1. Pingback: Länka och få ett presentkort | mazlins blogg ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.