Inspiration från tidningar

Jag gissar att jag inte är ensam om att bläddra i inredningstidningar för att hitta inspiration. Så klart har mina ögon lite extra lätt att fastna vid belysning, det är ju det som jag brinner lite extra för. Nu senast när jag tittade i Lantliv nr 2, hittade jag en så härlig bild på ett lantligt kök. I köket mot det vita rena kaklet hade familjen placerat en ljusstake i smide. En ljusstake som fick mig att tänka på en av julens storsäljare El-tupp. I min lilla värld tänkte jag den som adventsljusstake, men nu när jag såg den i ett helt annat sammanhang insåg jag hur rätt den kan vara året om. 

Och det är det som är så härligt med inspiration, det kan verkligen få en själv att tänka i nya banor, både i stort och smått.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.