House of Philia

House of PhiliaVi här på Uttaget Belysning följer massvis med bloggar och idag tänkte vi belysa en av våra favoriter när det kommer till inredning och design – House of Philia!

House of Philia bloggar om sitt liv och allt det vackra som gör det värt att leva – familjen, vacker inredning, mat och njutning och sådant älskar vi precis lika mycket här. Därför har vi samlat våra favoritinlägg i en liten lista här nedan:

1. House of Philia – Föräldrarnas Våning

Vad kan vi säga – vi gillar när det är vackert och här har Philia besökt sina föräldrar och delar med sig av deras underbart vackra vita kök med öppen planlösning, snygga lampor och en underskön känsla av luftighet.

2. House of Philia – Drömhem – Lovely

Vad kan man säga annat än att Philia har enormt bra smak? Med lite tips från en läsare har hon hittat ett enormt fint hem, inrett i vitt och svart, med allt från underbara sovrum, fantastiska kök och snygga hallar! Vi gillar förstås lamporna i alla rummen och känner igen många av dem. Underbart vackert kan vi bara hålla med om!

3.  House of Philia – Dansk Inspiration

Philia har koll på sin belysning också och spikar genast det danska hemmet på att det finns en Bestlite-lampa med på bilderna. Inte dåligt, vi är imponerade, och hemmet som visas upp i detta inlägg går verkligen inte av för hackor. Vackert, snyggt och med lampor som verkligen står upp för tanken om att ljus är inredning.

4. House of Philia – Extreme Makeover

Detta inlägg har inget att göra med lampor, men det är en helt fantastisk makeover av ett helt hus, och det fick åtminstone oss här på Uttaget Belysning att anamma större visioner. Före och efter-bilderna Philia har på sitt hur inspirerar verkligen och ger en otrolig ”Wow”-känsla!

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.