Gott Nytt Lysande År!

Det är svårt att tro när man tittar i backspegeln, men Uttaget har egentligen bara funnits i 1.5 år.

2010 har därför varit året då vi verkligen tog fart. Över 2 000 personer har valt att handla någon av våra 1.000+ produkter, och vårt mål har hela tiden varit att varje gång överträffa kundens förväntningar i både service och produkt.

Enligt många av våra kunder har vi lyckats, och det värmer varje gång man får ett mail, ett inlägg i vårt kundrum eller på Facebook.

Vi är själv enormt stolta över att ha kunna knyta sådan bra relation med våra kunder, och uppmana dem att komma med konstruktiv feedback samt göra dem delaktiga i uppbyggnaden av sidan och sortimentet.

Under 2011 kommer ni att få se ytterligare minst ytterligare en växel från oss på Uttaget. Vi har finslipat på logistiken, så att du som kund snabbare och mer effektivt ska kunna få din belysning, vi kommer att ta in ännu fler supersnygga lampor från leverantörer som kanske inte ens finns i Sverige än, vi kommer att fortsätta att hålla priser som är svåra för andra att konkurrera med och vi kommer – givetvis – att anstränga oss ÄNNU mer för att ge dig som kund en alldeles lysande tillvaro!

Stort, stort TACK och Gott Nytt År!

/ Magnus, Lasse och Charlie på Uttaget.se

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.