Bloggat om Utebelysning!

blogg utebelysningDet finns enormt många kompetenta och belysningsintresserade bloggare runt om i Sverige, och de vill vi givetvis lyfta fram! Så fort vi hittar något bra så kommer vi att spara inlägget och när vi har tillräckligt många inom ett visst ämne så kommer de att publiceras här. Först ut är duktiga bloggare som skrivit om utebelysning!

 
Inne är ute och tvärt om? Eller?
Enormt duktiga Henrick på ”Henricks tankegångar” skriver i sitt blogginlägg om hur belysning som vi är vana vid att se inomhus nu flyttar ut i trädgården. Han tar upp exempel som Köpenhamn, Fårö och Ubby (våra absoluta favoriter för övrigt). Klart läsvärt och inspirerande inlägg!

Proforma – För formens Skull
En annan blogg som vi på Uttaget följer slaviskt är Irenes grymma blogg ”Proforma” där hon i det här inlägget skriver om vacker och inspirerande utomhusbelysning. Även hon skriver om Köpenhamn, men dessutom om Mölle från Markslöjd. LÄS!!

Studio Karin
Inte mindre än två inlägg har Karin skrivit om fantastisk utebelysning [inlägg 1 | inlägg 2]. Ett helt hemma-hos reportage kan ni förvänta er i Karins inlägg där hon inreder sin uteplats och trädgård med vacker utebelysning. Dessutom har vi på Uttaget kontaktat Karin så att ni och hennes läsare kan få köpa de tre snygga lamporna Cannes, Antibes och Monaco från By Rydéns till pangpris. Läs läs läs!!

Om du har läst något annat grymt inspirerande och bra om utomhusbelysning bland någon av de hundratals duktiga inredningsbloggarna som finns – Kommentera nedan! Vi vill ha alla tips som går att få.

 

This entry was posted in Belysning, By Rydéns, Markslöjd, Utomhuslampor. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.