Belysningstips 1 – Belysning till köksbänken

Köksbänk belysningKöket är en av de platser där vi spenderar mest tid med att aktivt göra något – oavsett om det är laga mat, äta, umgås eller göra läxor. Denna stora variation av sysslor som görs i köket innebär också att belysningen måste uppfylla olika syften och samtidigt fungera ihop. I vår serie om köksbelysning kommer vi att titta på varje område i en artikel och lyfta fram vad som är värt att tänka på.

Arbetsbelysning

Vid köksbänken är det viktigt med ett bra och riktat ljus som inte skuggas av vare sig dig när du står där eller inredning. För detta rekommenderar vi en snygg infälld LED-belysning i skåpet som man oftast har ovanför bänken. Om man bygger nytt kan man fälla in dessa direkt i skåpet, annars kan de fästas i skåpets undersida och döljas med en enkel list. LED downlights ger en bra ljusbild och en bra arbetsmiljö, samtidigt som det skapar en mysig bakgrundsbelysning vid köksbänken när man inte arbetar där. Släck ner takbelysningen och låt dina LED-lampor lysa upp bänken för sig själva, medans ni avnjuter en trevlig middag vid köksbordet.

Vi har satt ihop ett perfekt paket för din köksbelysning i form av 5st Hide a Lite Single Eye LED samt en converter för att driva dessa – Köksbelysning Paket Hide a Lite.

This entry was posted in Hide a lite. Bookmark the permalink.

One comment on “Belysningstips 1 – Belysning till köksbänken

  1. Pingback: Belysningstips 2: Belysning i matsalen | Belysningsbloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.