Belysningstips hos Uttaget

Vi på Uttaget.se var nyligen med och sponsrade en tävling hos Trendenser.se där en av uppgifterna var att ge sitt bästa belysningstips. Jag kan inte annat säga än att jag är imponerad! Massor med bra tips kom in, allt från specifika tips på saker man kan tillverka till allmänna belysningstips att anamma i hemmet.
Vinnaren Linda från Formfront skrev: Mitt belysningstips är att skaffa dimmer till både taklampor och punktbelysning. Finns att köpa på typ byggvaruhusen och är man händig kan man byta ut lampknappen på t.ex. bordslampan mot en dimbar. Så himla enkelt att ändra känslan på rummet efter behov. Från städljus till myspys på en sekund :)

Andra tips som är värda en hedersomnämning tycker jag är Emma som tipsar om Timer, inte nog med att man kommer hem till ett mysigt hem det spar energi de stunder lamporna är släckta. Sen har vi Monica som tipsar om att sätta solcellslampor i balkongräcket. ”Det lyser upp jättefint vår-höst! Och första kvällen lamporna lyser efter vintern vet man att det är på gång att bli vår!” Jag kan inte annat än hålla med! Hélen Fogelberg skriver: Räkna hur många lampor du har, sen köper du lika många till. Alla har för få lampor.
Ligger mycket i det också. Sen var det många som tipsade om att våga och att vara kreativa, tänka outside the box helt enkelt. Och den tror jag mycket på. Flytta runt lamporna, våga prova, hitta nya användningsområden. Det kan inte mer än bli fel och du får flytta tillbaka.
Vi på Uttaget älskar belysningstips så fortsätt gärna tipsa oss, antingen i kommentarsfältet eller så drar ni iväg ett mail till oss. Oavsett vilket blir vi jätteglada.

I bilden ovan ser ni Ljusslinga Nyckelpiga som är en färgglad och mycket dekorativ ljusslinga som verkligen livar upp. Solenergi Trollslända är en kul dekorativ belysning som passar ypperligt i trädgårdens utekrukor. Risbollar i alla dess slag blir ett härligt lyft för alla uteplatser och uterum. Härliga Stenlampor med belysning blir en schysst detalj i exempelvis trädgårdens rabatter.

/Jessica

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.