Advent runt hörnet…

Visste ni att de elektriska adventsljusstakarna från början kallades ”Julottestakar” och att den första tillverkades av svensken Oskar Andersson 1934? Han konstruerade med hjälp av julgransbelysning och en bågformad ljusstake den första elektriska adventsljusstaken. Få trodde på iden men med facit i hand vet vi hur rätt han tänkte.

Det finns adventsljusstakar för alla smaker, traditionella, moderna, romantiska, you name it! Och hos oss hittar ni verkligen något för alla smaker. Ta gärna en kik och se vad jag menar. Idag har vi dessutom uppdaterat Uttaget.se med hundratals nya produkter. Känner mig lycklig i hela kroppen, det kan vi förmodligen klassa som arbetsskada :-)

Ovan ser ni Bodil, en färgglad klick som finns i flera olika utföranden. Välj mellan svart, lila, vit, röd, grön eller orange. Vi har Tomas, den kanske mest traditionella adventsljusstaken, det är i alla fall den jag vuxit upp med. Månglans och Light Hill går båda åt det modernare hållet. Tomte & Snögubbar är en riktigt söt skapelse som gör sig riktigt bra i barnrum. Bilden avslutas med Annie som är en lite extra kärleksfulla ljusstaken, finns både med 5 och 7 ljus. Den med fem har mjuka former medan den med 7 är lite rakare.

This entry was posted in Belysning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML-taggar är inte tillåtna.